Sabtu, 8 Januari 2011

LEONAIRATS 037 8th Anniversary

starian batch of 47


hari ni, 8/1/11, genaplah 8 tahun sudah tali persahabatan gay/abang/adik LEONAIRATS 037. walaupun secara jujurnya aku sendiri pun agak geli dengan nama tu, tapi lama kelamaan melekat juga lah dalam jiwa.


biarlah mereka kata sekolah kita gay,
biarlah mereka kata sekolah kita tak hebat,
biarlah mereka kata sekolah kita tak best sebab takde perempuan.


sebab bagi aku, mereka yang mengutuk ni sebenarnya tak dapat rasa apa yang kita rasa. persahabatan yang tiada tolok bandingnya.


buat apa nak ada blok perempuan kalau dah sekolah kat tengah bandar ipoh? nak usha awek, keluar sekolah je berterabur awek kat luar. nak cuci mata ke, nak cuci adik ke, nak dating ke, semua tu tiada batasan.


daripada apa yang pernah aku rasai kat sekolah dulu memang tak boleh nak gambarkan dengan keadaan sekarang. fly sana sini, kejar anjing sana sini, bogel-bogel kat blog, kacau student time nak pmr ngan spm, vandal properties sekolah, main kejar-kejar dengan warden sampai jusco, kantoi tak pergi prep, lepak mamak pagi-pagi buta, stay up semata-mata nak main dota kat cc belakang jusco, kacau pondan-pondan, kutip souvenir dari junior, kantoikan member gay. pergh best gila la syal.


banyak lagi, tapi aku tak mampu nak recall.


so,
siapa kata kalau dok sekolah lelaki tak boleh ada awek?
siapa kata kalau dok sekolah lelaki tak best?
siapa kata kalau dok sekolah lelaki takde life?


kalau kau yang kata camtu, keturunan kau memang bangang.


p/s hepi bfday leonairats.

2 ulasan: