Isnin, 13 Disember 2010

CIRCLES99.COM

Sebelum adanya Facebook macam yang sekarang ni sebagai ruang sosial antara budak-budak batch kita ada bermacam-macam saluran lain. Antaranya MySpace, Friendster, Millat Facebook eh!

Macam mana pun yang paling awal dan paling gempak semestinya lah Circles99.com. Orang paling berusaha keras dan membanting tulang masa tu ialah Adin atau juga dikenali sebagai mRsOcaLLeDuGLy. haha.

Kalau gi cyber cafe memang confirm benda ni lah yang paling maju dan yang paling 'trendy' serta 'up to date'.

Circles99 ni popular sekitar tahun 2005, masa kita Form 3. Semua komen-komen yang ada ialah berunsurkan kutukan, gosip murahan, kata-kata semangat untuk menghadapi PMR dan tak kurang juga dijadikan medium untuk mencapub.

Nasib baik aku ingat lagi username & password, maka dapat lah aku print screen. Ni antara yang menarik la. Lain macam bosan je. Hehe.







4 ulasan:

  1. palo, ade gambar best best tak dalam tu?

    BalasPadam
  2. ada jugak aku berbicara dalam tu.pilunya~

    BalasPadam
  3. gamba yang cambest ada la sikit.

    tapi semua kecik2 sampai xnampak. igt nak ambik gak tapi dh kecik sgt xjd la ak nak ambik.
    *

    BalasPadam