Isnin, 1 Mac 2010

digarukan atau diurutkan?

[ni cerita aku.malu pulak nak cerita.]

aku pernah diraba ketika form3. oh, aku rasa dalam 2-3 kali jugak kot. tak ingat. jadi kat blok red. sekali jadi time kat surau. sungguh lancau perangai beliau.

tak boleh blah time kat blok red; lepas aku terjaga kena raba tu, aku pg la tukar spot. tp skali lg aku terbangun sebab rasa diraba lagi. tengok kat sebelah memang mamat tu kat sebelah aku. dia lagi? tak habis-habis..

aku expect yang kat surau tu dua jugak sebab mamat tu ada gak kat surau. kalau dah terdesak sangat mintak je la. bukan aku tak kasi. hahaha. ni nak urut senyap-senyap pulak. hosh.