Sabtu, 7 November 2009

Entiti Misteri STAR

KES 1

benda ni jadi time f1 dulu. korang ingat lagi tak ada satu kejadian aneh terjadi kat supek?? aku tak berani nak oleh banyak-banyak sebab aku tak tau sangat pasal cerita tu. tapi mungkin boleh cakap sikit la.

nak dijadikan cerita, pada hujung minggu yang hening, star seperti biasa akan menayangkan filem-filem cetak rompak di dewan. pada malam itu juga, kebiasaannya f1 lah antara makhluk-makhluk paling teruja untuk menonton filem tersebut kerana sifat kejakunan masih lagi melekat dalam jiwa.

yang mistiknya begini. ada saksi yang mengatakan supek berada di dewan menonton filem (aku pun lupa cerita apa), walhal supek yang sebenar berada di blok white (blok f1 2003). agak kengerian di situ bukan? lagi ada saksi yang mengatakan bahawa 'supek jelmaan' itu ketika pulang menonton filem berperangai agak kurang 'kesupekan'. itu je ceritanya. tak boleh nak panjang lebar sangat sebab tak berapa tau info dia.

KES 2

'ahhh...ahhh...'

macam biasa dengar? macam biasa buat? ingat lagi tak korang time kita f2 ada perkara yang melibatkan hubungan seksual? kes ni berlaku kat blok white juga (time ni dah campur ngan f3 sekali).

ceritanya begini, kalau saya tak silap, kes ni berlaku time bulan puasa kot. malam tu mereka berdua, T dan D berdua-duaan di bilik tv. mereka menonton tv berdua sahaja kot. tapi itu bukan agenda yang sebenar. selepas keboringan menonton tv, mereka beralih arah ke tempat yang lebih best, iaitu toilet. tanpa disedari, ada sepasang mata yang mengintai perbuatan mereka. Allah nampak pun mereka tak tau, ini lagi la manusia yang tengok, confirm tak perasan.

sedang mereka asyik mendayung-dayung sampan dalam toilet, dengan segera pak guard mencelah perbuatan mereka itu. saya bajet pak guard tu nak join wat 3some, rupanya nak tangkap. hah! punya la bising mereka kena maki hamun kat depan blok dengan warden-warden sekali. atan cakap benda ni jadi awal pagi, tak berapa ramai yang sedar. saya pun tak sedar time tu.

shame on you. buat malu budak black je.

yang sedihnya, esoknya pula kereta cik ainun dihempap pokok besar kat library. lepas je kejadian lucah malam tu, esoknya dah macam ribut taufan pula. hujan lebat, guruh sana sini, banjir, kereta kena hempap. semua ni saya memang yakin Allah tunjukkan betapa marahnya Dia dengan perbuatan yang keji itu. memang memalukan.

p/s jangan la korang jd gay..meskipun kita saling menyayangi.

3 ulasan:

  1. tyme tuh diorg tgh PMR kott..then..oyehhh

    BalasPadam
  2. hahah..o yeah baby..kamon2 hahah!!

    BalasPadam
  3. yg time kite form 5 x nak citer?? lagi hottttttt

    BalasPadam