Jumaat, 6 November 2009

di larang kerok di sini

" abis kat tempat lain boleh laa?" -Adam Effendy,2003


kerok merbahayakan kesihatan.seperti merokok juga,mat kerok mempunyai simptom-simptom yang tersendiri.cuba cek adakah korang:

1.mata cam panda? bukan kutuk ko haziq.

2. cepat letih?

3. kaki lembik?

4. mudah stim atas benda-benda yang tak logik? macam tengok nasik lemak terbayang benda lain ker.

5. selalu sakit kepala? dan sakit belakang?

6. jantung senang berdebar atas benda-benda kecik?

7. cepat lupa?

8. rasa otak cam bingai-bingai? atau rasa nak gila?

9. dan lain-lain yang korang rasa ada kat korang.jangan tipu.ko mesti pernah kerok.


sape laa yang mula-mula mengajar perkataan kerok kat batch aku yang innocent ni...ish ish ish.bak kata pepatah,kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasik.

kan pernah orang cite,kat sekeliling STAR ada pasak.orang kata kalau tumpah setitik air cumshot korang kat tanah STAR,nescaya musnahlah pasak tersebut...bertebaranlah setan-setan dan jin-jin pulang ke dorm-dorm mereka semula.green lady bole sambung gosok baju,sir water sir bole sambung main ragbi,etc.

aku rasa bukan setitik...dah segelen dah pun.

sekali kerok,kesannya sama macam korang lari maraton 4 kilometer.ini saintis mana tah cakap..

moral of the story: jangan kerok.kasihanilah anak-anak anda.

4 ulasan:

  1. well...kerok tu mmg sgt tak baik la.itu sebabnya di sisi islam,ia haram.so guys,kawin cepat2 sikit ea.jaga kemaluan masing-masing,jgn terjebak dlm maksiat.

    BalasPadam
  2. hahah..iba ckp mcm die je mgsa keadaan...hahah

    BalasPadam
  3. safwan kerok r mangsa keadaan.dia tak kerok pun sebenarnya.

    BalasPadam
  4. ustaz tanusi la yh kenalkan pkataan 2..tapi dia ckp "kirod"??

    BalasPadam